top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαgreekgamedevguild

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ.Σ. & ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλησπέρα! Με χαρά σας ανακοινώνουμε τους Υποψηφίους του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17/12 στον Discord Server μας. ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μετά την πρόσκληση μας για αιτήσεις την Τετάρτη 15/11/2023 λάβαμε πέντε (5) αιτήσεις για συμμετοχή στην Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών. Οι πέντε αυτές αιτήσεις καλύπτουν τις θέσεις της εφορευτικής επιτροπής η οποία και έχει ήδη αναλάβει την ομαλή διεκπεραίωση των περαιτέρω διαδικασιών των εκλογών.

Η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από: Νικόλαος Αραμπατζόγλου του Γεωργίου

Κωνσταντίνος Μουρελάς του Θεοφάνη

Κωνσταντίνος Έγκαρχος του Γρηγορίου

Όλγα Χατζηφώτη του Σπυρίδωνος

Γεώργιος Μπαγντασαριάν του Σαμίρ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Μετά την πρόσκληση μας για αιτήσεις με επικοινωνία μας την Τετάρτη 15/11/2023 λάβαμε εννέα (9) αιτήσεις υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Ακολουθούν τα στοιχεία των υποψηφίων καθώς και τα βιογραφικά που αυτοί μας παρείχαν. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια των βιογραφικών στοιχείων καθώς έχουν συνταχθεί από τους ίδιους τους υποψηφίους χωρίς κάποια διασταύρωση από πλευράς μας.

Δημήτρης- Μάριος Καλύβας του Θωμά Ώντας ενεργός στο discord του συλλόγου τα τελευταία 2 χρόνια και αφότου βρήκα δουλειά πρακτικά χάρις αυτού, ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στον σύλλογο με όποιο δυνατό τρόπο μπορώ. Έχω υπάρξει στην αποστολή της Gamescom 2023, πρόσφατα ανέλαβα την οργάνωση του coffee event στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα τον καλύτερο συντονισμό του μαζί με τους άλλους εθελοντές.

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης του Γεωργίου Νοέμβρης, 19, Αθήνα, και καθοδηγώ έναν από τους εθελοντές μας για το VGD, μιας δράσης που ξεκίνησε με αφορμή τις συζητήσεις μας με την πολιτεία στα 1α HeGA. Το βράδυ θα πάω στο 3ο μας Coffee event, να συναντήσω μέλη (και μη) και να τα παροτρύνω να συμμετέχουν στο 2ο Census που τρέχουμε. Κάνει λίγη ψύχρα σήμερα, αλλά διαμορφώνουμε έναν όλο και πιο ζεστό κλάδο, κι αυτό είναι αρκετό να με κάνει να θέλω να συνεχίσω να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου.


Θέλω να είμαι μέρος αυτού του ΔΣ γιατί ο Σύλλογος έχει ακόμα έργο να κάνει, και εγώ έχω διάθεση να συνεχίσω. Κύριοι στόχοι μου θα ήταν η ολοκλήρωση των προσπαθειών γύρω από την ολιστική πρόταση χρηματοδότησης "VGD", η οργανωμένη και ομαλή μεταφορά των – αρκετών, πλέον – δράσεών μας (Level Up, Mentorship, AGG, HeGA, Coffee, Census, …) εξ' ολοκλήρου στα ικανά χέρια εθελοντών εκτός ΔΣ, και – με χέρια πια ελεύθερα και μυαλό καθαρό – η ειλικρινής εκπροσώπηση του κλάδου προς την πολιτεία και τον κόσμο.


Ας φτιάξουμε μαζί τον κλάδο που ονειρευόμαστε.


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μου εκτός Συλλόγου (βιογραφικό) θα βρείτε στη σελίδα μου: https://tall-guy-productions.com


Πάρης Λαράς του Ανδρέα Είμαι ο Πάρης Λαράς και είμαι μέρος της Ελληνικής Game Dev κοινότητας από το 2016, από τις αρχές της παλιάς μας ομάδας, Floating Island Studios. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Technical Manager σε Ευρωπαϊκά έργα με θέμα την έρευνα του καρκίνου, όπως και σε κάποια εκπαιδευτικά παιχνίδια ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχω υπάρξει μέλος του ΔΣ και ενεργός στην κοινότητα μας από την ίδρυση της, και έχω δουλέψει σε 12 game projects έως τώρα, κυρίως ως Game Designer, Level Designer, ή Producer. Θέτω ενεργά υποψηφιότητα για το νέο μας ΔΣ, γιατί πιστεύω ότι η κοινότητα μας είναι το πιο άμεσο σημείο δράσης για να βοηθήσουμε τον κλάδο μας. Παρόλο που δεν δουλεύω σταθερά σε games τα τελευταία χρόνια, έχω μπορέσει να συνεισφέρω εξίσου στο σύλλογο, και όσο η κοινότητα μας μπορεί να χρειάζεται τις δεξιότητες μου, θέλω να τις προσφέρω. Φώτιος Μέγας του Ιωάννη Τελειώνοντας τις σπουδές μου στην φυσική, έκανα στροφή 180 μοιρών και μπήκα στην βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών τα τελευταία 4 χρόνια, αρχικά σαν artist, πλέον ως level designer. Σαν Έλληνας του εξωτερικού, οραματίζομαι μια στιγμή που η βιομηχανία στην Ελλάδα θα προσφέρει θέσεις εργασίας και funding στον τομέα των παιχνιδιών, έτσι ώστε να μπορώ να γυρίσω πίσω και να δουλεύω σε αυτό που αγαπώ, μένοντας μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μου. 


Ακριβώς επειδή δεν μένω μόνιμα Ελλάδα δεν μπορώ να πάρω μεγάλες ευθύνες πάνω μου, αλλά προσπαθώ να είμαι ενεργό μέλος ως εθελοντής στις δράσεις του συλλόγου. Η πρωτοβουλία μου να οργανώσω το νέο μας ετήσιο online game jam πιστεύω ότι προωθεί την ενεργή δράση του συλλόγου και μπορεί να διευρύνει την κοινότητα.


Σαν μέλος του επόμενου ΔΣ θα συνεχίσω να προσπαθώ για έναν τομέα game development στην Ελλάδα παρόμοιο και καλύτερο με αυτόν που έχω γνωρίσει στο εξωτερικό.


Αλέξανδρος Ίτσιος του Αθανασίου


Ο Αλέξανδρος Ίτσιος εργάζεται ως Game Producer σε ΑΑΑ games, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τα δικά του indie games. Έχει συμμετάσχει ενεργά και συνεισφέρει στις περισσότερες από τις δράσεις του σωματείου από την εγγραφή του μέχρι και τώρα.


Η επιθυμία του να υποβάλλει υποψηφιότητα για μέλος το Δ.Σ. έχει ως επίκεντρο την προώθηση των συμφερόντων των Ελλήνων Game Developers και την ανάπτυξη του Κλάδου. Θα επιδιώξει το Σωματείο να λάβει χρηματοδοτικά εργαλεία για τη δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας εντός του Συλλόγου, ώστε να δημιουργηθούν μόνιμοι θεσμοί που θα εκτελούν το όραμα του Συλλόγου.


Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως λόγω υποχρεώσεων, η διαθεσιμότητα του θα είναι περιορισμένη έως το Ιούνιο. Ωστόσο, δεσμεύεται να συμμετάσχει ενεργά στις συνεδριάσεις του ΔΣ και να παράσχει την πλήρη υποστήριξη του στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Βασίλης Καραβασίλης του Δημητρίου Είμαι μέλος της ελληνικής κοινότητας game developers από το 2014 και εκ τότε έχω παρευρεθεί στα περισσότερα μεγάλα event της βιομηχανίας στην χώρα μας, από τα giCluster Game Jams μέχρι το Prometheus Game Jam και τα Athens Games Festival. 


Είμαι συνιδρυτής και διαχειριστής της eNVy softworks από το 2017 με την οποία και έχω συμμετάσχει στην ολοκλήρωση άνω των 50 έργων video games και interactive media για πελάτες από όλο τον κόσμο αλλά και prototypes για εσωτερική χρήση. Τον Φεβρουάριο του 2023 κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας εμπορικό παιχνίδι με τίτλο "Basements n' Basilisks: Storms of Sorcery" στο Steam και το GoG με πολύ θετικές κριτικές από τόσο το κοινό όσο και τα media.


Δρω ως site organizer του Global Game Jam στην Πάτρα από το 2016 έως και σήμερα στα οποία και έχω ανελλιπώς συμμετέχει και ως jammer. Συνολικά έχω πάρει μέρος σε πάνω από 20 game jams τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αλλά και σε μερικά διαδικτυακά. 


Έχω εμπλακεί ως ομιλητής ή συνδιοργανωτής σε διάφορες εκπαιδευτικές και προωθητικές δράσεις για το game development στην Πάτρα βοηθώντας την ανάπτυξη του τοπικού κλάδου. Το 2021 το περιοδικό Forbes με έβαλε στην λίστα 30 under 30 της χρονιάς για την Ελλάδα. 


Βοήθησα στην ίδρυση του Συλλόγου ως μέλος της ομάδας εργασίας για την ίδρυση αλλά και Πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ στο διάστημα 2018-2021. Τέλος εκτέλεσα χρέη Προέδρου στην θητεία του πρώτου ΔΣ του συλλόγου από το 2021 έως και σήμερα.


Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια της πρώτης μας θητείας ως ΔΣ πετύχαμε πράγματα που δεν θεωρούσα εφικτά. Αρχίσαμε την ενδελεχή χαρτογράφηση του χώρου μας, διοργανώσαμε δυο εθνικές αποστολές στην Gamescom και μια στο Nordic Games (αποστολές που είχα την χαρά να συνοδεύω), καθιερώσαμε Coffee Meetups σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ανοίξαμε ουσιαστικά κανάλια επικοινωνίας με την πολιτεία που έχουν οδηγήσει σε ένα ολιστικό αναπτυξιακό σχέδιο για τον κλάδο μας, το VGD, στήσαμε τα Hellenic Game Awards, χτίσαμε συνεργασίες με σημαντικούς οργανισμούς όπως το Enterprise Greece, το EKOME, το Υπουργείο Πολιτισμού και το giCluster, τεκμηριώσαμε ένα ετήσιο πρόγραμμα mentorship για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ουσιαστική βοήθεια τον νεότερων μελών της κοινότητας μας από τα παλαιότερα, βρήκαμε χρηματοδότηση για την ανάπτυξη ολιστικής βάσης δεδομένων για τους developers και τα παιχνίδια της χώρας και στήσαμε ένα Discord Server που πλησιάζει τα 1000 μέλη και έχει βοηθήσει στην ενεργή καθημερινή επικοινωνία της κοινότητας τόσο μεταξύ της αλλά και με τα μέλη του Συλλόγου και την Διοίκηση.


Θα μπορούσα να μιλάω για τα πράγματα που καταφέραμε τα τελευταία δυο χρόνια για πολύ περισσότερο (και έχω ήδη υπερβεί την μία παράγραφό μου) αλλά θα κλείσω λέγοντας ότι όποια άτομα και αν βρίσκονται στην διοίκηση του Σωματείου τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς την υποστήριξη και προσπάθεια των μελών του και της κοινότητας μας. Χαίρομαι να βλέπω το πάθος και την όρεξη που όλοι δείχνουμε για τα παιχνίδια και την κοινότητα μας και θέλω να μπορέσω να συνεχίσω να την βλέπω από μια θέση που μου επιτρέπει να μεταφέρω τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας σε ένα πλαίσιο το οποίο μπορεί να τα λύσει. Όσο υπάρχει η κοινότητα μας θα προσπαθώ να την στηρίζω με το μέγιστο των ικανοτήτων και της ψυχικής μου αντοχής.     


Παύλος Αλιφραγκής του Ιωάννη Επιδιώκω να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για να συνεισφέρω στην αποστολή του Συλλόγου μέσω συνεργατικών πρωτοβουλιών και στρατηγικών εισηγήσεων. Στόχος μου είναι να ανθίσει ο Ελληνικός χώρος ανάπτυξης παιχνιδιών και να βοηθήσω στην δημιουργία μιας κοινωνίας για Game Developers όσο το δυνατόν πιο τέλεια βάζοντας μία πινελιά Gaming κάνοντας αυτο το Pixel-ικό ταξίδι ακόμα πιο επικό. Power-up Frenzy Incoming! Game on! Κώστας Χελιώτης του Δημητρίου Γεννήθηκα το 1986 στην Αθήνα και έκτοτε ψάχνω να βρω τι θα γίνω όταν μεγαλώσω. Την παρούσα χρονική στιγμή εκπονώ μεταδιδακτορική έρευνα στο ΕΜΠ στο πεδίο της γεωχωρικής ανάλυσης, ενώ ταυτόχρονα εργάζομαι και ως Software Engineer στον τομέα του motion capture. Με τον ευρύτερο χώρο του game development συναναστρέφομαι τα τελευταία 10 χρόνια σε πολλά επίπεδα, είτε προσωπικά ως designer και developer σε game jams και διαγωνισμούς, είτε επαγγελματικά στην ανάπτυξη interactive εφαρμογών ερευνητικού και εμπορικού ενδιαφέροντος, είτε τέλος υποστηρικτικά στην ανάπτυξη εργαλείων για χρήση από developers.


Αν και γειτονικά προσκείμενος στον επαγγελματικό χώρο του game development βρήκα εξ αρχής αξιόλογη την προσπάθεια δημιουργίας του Συλλόγου, και από την ίδρυση του έχω συμμετέχει και υποστηρίξει όσο μπορώ ως μέλος, συνήθως και σε διαδικαστικό ρόλο (Εφορευτική επιτροπή εκλογών 2021, Πρόεδρος ΓΣ). Κατά τη θητεία του απερχόμενου ΔΣ αναγνώρισα μέσα από το έργο του το τι μπορεί να καταφέρει ο Σύλλογος, και θεωρώ ότι έχουμε μια ιδανική ευκαιρία αυτή τη στιγμή να ενισχύσουμε τις βάσεις που έχουν τεθεί ήδη. Για αυτό το λόγο θέλω να υποστηρίξω πλέον και ενεργά το επόμενο ΔΣ ως μέλος του, με στόχο να παραδώσουμε στο τέλος της επόμενης θητείας έναν ακόμη πιο ώριμο Σύλλογο, με ισχυρές δομές αλληλοϋποστήριξης, με ακόμη καλύτερη γνώση των αναγκών της κοινότητας, και με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε αυτός να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Άγγελος Τσιφλάς του Κωσταντίνου Ώντας ενεργό μέλος του συλλόγου και game developer με πολυετή εμπειρία σε indie εώς AAA παραγωγές, πιστεύω πως θα μπορούσα να συνεισφέρω σε μεγάλο βαθμό στις δραστηριότητες του συλλόγου. Επιπροσθέτως έχοντας εμπειρία από τη gamedev σκηνή της Αγγλίας (μόνιμος κάτοικος εξωτερικού), θα χαρώ να μοιραστώ την τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει από τον χώρο εώς τώρα προσαρμόζοντας την πάντα στα Ελληνικά δεδομένα.



 

Καλη επιτυχία σε όλους! 



46 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

VGD: Χτίζοντας την Εγχώρια Βιομηχανία

Τα τελευταία τρία χρόνια τα μέλη του Συλλόγου Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος έχουν προβεί στη συγγραφή ενός σχεδίου ενδυνάμωσης...

Comentários


bottom of page