top of page
Αναζήτηση
  • greekgamedevguild

Κάλεσμα για υποψηφιότητα σε ΔΣ & Εφορευτική Επιτροπή

Έγινε ενημέρωση: 27 Νοε 2023

Σήμερα, 15/11/2023, ανοίγουν οι αιτήσεις για υποψηφιότητες στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καθώς και στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακη 17 Δεκεμβρίου ως μέρος της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης η οποία αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 05/12/2023.


Βάσει του τροποποιημένου ειδικού κανονισμού Αρθρου 12 παρ. 1 του καταστατικού του Συλλόγου Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος οι εκλογές θα διεξαχθούν με αμιγώς ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Zeus.


Δικαίωμα Συμμετοχής


Δικαίωμα εκλογής στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών, καθώς και ψήφου σε αυτές, έχουν όλα τα τακτικά (ταμειακώς ενήμερα) μέλη του Συλλόγου.


Μπορείτε να εγγραφείτε στο Σύλλογο ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα μας.
Υποψηφιότητες Διοικητικού Συμβουλίου


Για να αιτηθείτε υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρέπει να στείλετε e-mail, μέχρι και τις 05/12/2023, με θέμα "Αίτηση Υποψηφιότητας ΔΣ 2023" στην διεύθυνση greekgamedevguild.ele@gmail.com και με περιεχόμενα τα εξής στοιχεία:


1. Ονοματεπώνυμο

2. Όνομα Πατρός

3. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας

4. Διεύθυνσης Κατοικίας

5. Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6. Μια παράγραφο βιογραφικού χαρακτήρα που εξηγεί το ενδιαφέρον σας για την θέση.

Υποψηφιότητες Εφορευτικής Επιτροπής


Για να αιτηθείτε υποψηφιότητα στην εφορευτική επιτροπή των ερχόμενων εκλογών πρέπει να στείλετε e-mail, μέχρι και τις 05/12/2023, με θέμα "Αίτηση Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών 2023" στην διεύθυνση greekgamedevguild.ele@gmail.com και με περιεχόμενα τα εξής στοιχεία:


1. Ονοματεπώνυμο

2. Όνομα Πατρός

3. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας

4. Διεύθυνσης Κατοικίας

5. Τηλέφωνο Επικοινωνίας


Και στις 2 περιπτώσεις το τρέχον ΔΣ θα βεβαιώσει την συμμετοχή σας με απαντητικό e-mail. Σε περίπτωση που δεν λάβετε βεβαίωση της υποψηφιότητας σας πριν τις 05/12/2023 παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την ευθύνη διοίκησης των καθημερινών υποθέσεων του Σωματείου, την ευθύνη σύγκλισης της Γενική Συνέλευσης καθώς και της εκτέλεσης των αποφάσεων αυτής.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεδριάζουν τακτικά μια φορά τον μήνα και δύναται, σε περιπτώσεις ανάγκης, να συνεδριάσουν και πιο συχνά.

Η θέση στο ΔΣ του Συλλόγου αποτελεί μια θέση ευθύνης και η τήρηση των διαδικασιών και των αρμοδιοτήτων όπως αυτές παρουσιάζονται στο καταστατικό πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα του Συμβουλίου. Παρόλα αυτά το ωράριο των συναντήσεων κανονίζεται από το ΔΣ και οι αρμοδιότητες μπορούν να μοιράζονται με βάση τις ικανότητες του κάθε προσώπου.


Καλούμε όλα τα μέλη της κοινότητας με ιδέες και μεράκι για το μέλλον του κλάδου στην χώρα να δηλώσουν συμμετοχή. Μια θέση στο ΔΣ του Συλλόγου σημαίνει μια θέση στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εξέλιξη του Game Development στην Ελλάδα. Έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε ουσιαστική αλλαγή συσπειρώνοντας την κοινότητα μας γύρω από κοινούς στόχους και όραμα για περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια από την χώρα μας. Όλα τα άτομα μπορούν να προσφέρουν στην πολυφωνία που απαιτείται για μια υγιή διοίκηση του Συλλόγου.


Αναλυτικότερα, μπορείτε να διαβάσετε για τις αρμοδιότητες και τους ρόλους του ΔΣ αλλά και για τα διαδικαστικά των εκλογών στα άρθρα 14 έως 21 του καταστατικού του Σωματείου.


Αρμοδιότητες Εφορευτικής Επιτροπής


Η εφορευτική επιτροπή έχει την ευθύνη της επιτυχούς, και ομαλής διεξαγωγής των εκλογών για το ΔΣ του Συλλόγου καθώς και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων αυτών.


Κάθε μέλος της επιτροπής θα παραλάβει ψηφιακά ένα κρυπτογραφικό κλειδί από το σύστημα Zeus το οποίο και θα πρέπει να αποθηκεύσει μέχρι το πέρας των εκλογών. Με το κλείσιμο της κάλπης όλα τα μέλη της επιτροπής πρέπει να καταθέσουν τα κλειδιά τους πίσω στο σύστημα ώστε να ξεκλειδώσει η κάλπη και να μπορέσουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Αν κάποιο από τα κλειδιά χαθεί τα αποτελέσματα δεν μπορούν να ανακοινωθούν και θα προβούμε σε επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας.


Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια θέση υψηλής ευθύνης που με μια αστοχία της μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση των εκλογών. Συνεπώς καλούμε μόνο όσα άτομα πιστεύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια τέτοια θέση και μπορούν να είναι διαθέσιμοι ολόκληρη την 17η Δεκεμβρίου 2023.


Πριν την διεξαγωγή των εκλογών, η εφορευτική επιτροπή θα συντονιστεί με το τρέχον ΔΣ, καθώς και με το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου για την διευκρίνηση των διαδικαστικών.


Αναλυτικότερα, μπορείτε να διαβάσετε για τα διαδικαστικά των εκλογών και τον ρόλο της Εφορευτικής Επιτροπής στο άρθρο 20 του καταστατικού του Σωματείου αλλά και στις Συχνές Ερωτήσεις του Zeus τόσο για ψηφοφόρους όσο και διαχειριστές.


Για κάθε απορία ή βοήθεια που χρειάζεστε για την εκλογική διαδικασία μπορείτε μας βρείτε στη διεύθυνση greekgamedevguild.ele@gmail.com και στον Discord Server μας.


Ελπίζουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποψηφιότητες για το ΔΣ του Συλλόγου ώστε να προωθηθεί η δημοκρατία, η πολυφωνία και ο δημιουργικός διάλογος στο σώμα!

22 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ.Σ. & ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλησπέρα! Με χαρά σας ανακοινώνουμε τους Υποψηφίους του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17/12 στον Discord Server μας. ΕΦ

コメント


bottom of page